GI-boxen

Typ av matkasse Alla

  • 2 leveranser/månad
  • Pris 49 kr/per portion
  • Kostar 99 kr/dag
  • Färdiglagat-bara att värma upp
  • Bra kundbetyg

Beställ

 

 

 

 


Sätt ditt betyg
12345
(3,00 av 5)
Laddar ... Laddar ...

GI-boxen

Gi boxen är egentligen ingen “riktig” matkasse men vi väljer ändå att ha med den över vår lista med matkassar. Om du inte är riktigt insatt i GI-mat kan du läsa lite mer nedan.

GI boxen har tagits fram av GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson och är perfekt för dig som försöker gå ner i vikt eller bara är ute efter att äta hälsosamt. Med Gi boxen får du färdiglagade luncher och middagar levererade direkt hem till dig under en månad. Maten kommer i bekväma frysta förpackningar och är perfekta att ta med till jobbet. Med GI-boxen behöver du inte tänka på någonting förutom att värma och äta maten!

GI-boxen brukar innehålla fisk, kyckling, kött, guinoa, dinkel, vildris och massa goda grönsaker. All mat är tillagad med omsorg och gjord så att du ska få en lång mättnadskänsla.

Maten levereras två gånger i månaden och är tänkt att räcka mån-fre. Förutom maten får du även tillgång till spännande GI-recept, träningstips och daglig coaching.

Om GI-mat

När man pratar om GI-mat och GI-metoder pratar man om Glykemiskt Index. Glykemiskt Index är ett mått på hur snabbt ditt blodsocker stiger efter att du har ätit något som innehåller någon form av kolhydrater. Forskare har kommit fram att det är bättre att äta livsmedel som håller blodsockret på en jämn nivå än livsmedel som får ditt blodsocker att åka upp och ner. Ibland så pratar man om snabba och långsamma kolhydrater. Det är i princip samma sak. Om man försöker gå ner i vikt så är denna metod bra och effektiv och dessutom enkel att följa.

Kommentarer

Var först med att kommentera

Skriv din kommentar här